Even voorstellen

Skydronepictures biedt drone luchtfotografie, luchtopnames en inspecties aan voor particulier en bedrijf. Hebt u interesse in een van de producten, neem dan contact met mij op: mijn naam is Harrie Garst en drone piloot, eigenaar van Skydronepictures.

 

Exploitatievergunning

Skydronepictures beschikt over een drone exploitatie vergunning voor vluchtuitvoeringen in de specifieke categorie, ontvangen van het Ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport. Dit biedt de mogelijkheid om drone operaties te kunnen uitvoeren voor opdrachtgevers zoals vliegen in haven en industriegebied, in gecontroleerd luchtruim CTR (drone vluchten binnen no-fly zones) & inspecties nabij gebouwen en objecten. Wij zijn RT (radiotelefonie) gecertificeerd.

Drone vloot

Wij beschikken over een viertal drones:

  • DJI Mavic 3 (luchtfotografie en filmopnamen) 

  • DJI Inspire 2 (luchtfotografie en filmopnamen)

  • DJI Mavic 2 Enterprise Advanced (inspecties, thermografie)

  • DJI Matrice 300 RTK (inspecties, thermografie, 2-D & 3-D mapping)                                                              

Gecertificeerd drone piloot

Gecertificeerd drone piloot in de Specifieke Categorie om te vliegen onder Standaard Scenario (STS-01), Pre-Defined Risk Assessment (PDRA-S01) en Specific Risk Operations Analyses (SORA) in Visual Line of Sight (VLOS) operaties.  

                     

De piloot staat geregistreerd bij de RDW middels een exploitantnummer conform de nieuwe Europese wet en regelgeving (31 Dec. 2020) voor drones volgens de European Aviation Safety Agency, en beschikt over een beroepsmatige drone verzekering.